Qui som

ValidaEuro és el nom comercial de l’activitat dedicada a la comercialització i distribució de detectors de bitllets falsos i els seus accessoris, en l’àmbit europeu. Som el distribuïdor oficial del validador de bitllets d’euro “Secur€uro Plus” fabricat per Informática El Corte Inglés (IECISA).

Uson Consulting, S.L., empresa creada en 2006 ccom a proveïdora de solucions a empreses del sector industrial, té com activitat principal la consultoria tecnològica personalitzada i la comercialització de components electrònics i productes de valor afegit. El gerent de l’empresa, Miguel Usón, amb una contrastada experiència en el sector, porta anys col·laborant amb multitud d’empreses, entre elles Informática El Corte Inglés (IECISA). Volem agrair-li a IECISA la confiança dipositada en nosaltres, en aquesta nova etapa, per atorgar-nos la distribució del seu producte “Secur€uro Plus”.

La titularitat d’aquest lloc web, www.validaeuro.es i els seus dominis, l’ostenta la mercantil USON CONSULTING, S.L., proveïda de NIF: B64236839 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 38675, Foli 137, Fulla B-331132, Inscripció 1ª.

Pots contactar amb ValidaEuro a la següent adreça de correu electrònic: info@validaeuro.es o bé utilitzant el nostre Formulari de contacte.