Enviaments

Enviament GRATIS al territori espanyol, incloent Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

Per a una major rapidesa i seguretat, els enviaments els realitza directament el fabricant (Informática El Corte Inglés) des del seu magatzem, a través de les seves agències nacionals de missatgeria (SEUR ..).

Qualsevol comanda sol·licitada de productes en estoc serà subministrat en un termini aproximat de 72 hores en territori peninsular i Balears, sempre que es tramiti la comanda abans de les 13 hores.

Per a lliuraments a les Illes Canàries o a Ceuta i Melilla el termini serà de 10 dies hàbils aproximadament.

A les comandes amb destinació Canàries, Ceuta i Melilla, els lliuraments es trobaran exemptes d’IVA per aplicació del disposat en a Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), sense perjudici de l’aplicació dels impostos i aranzels corresponents conforme a la normativa vigent en cadascun d’aquests territoris. El client ha de tenir en compte que en aquests territoris podrien donar-se situacions que s’apliquen i reporten impostos i drets de duanes en destinació, de conformitat amb la normativa vigent, i que aquests podrien córrer de la seva part.

Per a Enviaments fora de territori espanyol, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres a través del Formulari de contacte.

Pots consultar més informació a l’apartat Lliuraments de les Condicions Generals de Venda.